AKTUELNO

Juče je zabeležena 161 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu.

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno ukupno pet osoba, a dogodila se i jedna tuča u kojoj je teške povrede zadobio 39-godišnji muškarac.

Do tuče je došlo u 19:44 sati u Ulici Vase Pelagića, nakon čega je muškarac sa teškom traumom prebačen u Urgentni centar, rekla je  portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi u 19:33 sati na Mirijevskom vencu lakše je povređena 15-godišnja devojčica, koja je potom prevezena u Dečju kliniku u Tiršovoj. U Savskoj ulici, pre isključenja za Novi Beograd, u 19:50 sati povređena je 45-godišnja ženska osoba i nakon toga prebačena u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezen je i 32-godišnji muškarac koji je povređen u saobraćajnoj nezgodi u 21:36 sati u Bulevaru kralja Aleksandra, ispred Skupštine.

U 01:06 sati u Ulici braće Gavrajić na ulazu u Boljevce lakše povrede zadobile su dve ženske osobe od 21 i 23 godine starosti i prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 111 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičarti i hipertoničari.

Juče je, prema njenim rečima, zabeležena 161 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode, koje su bile sa lakšim povredama.

#Hitna pomoć

#Nada Macura

#Saobraćajna nesreća

'