AKTUELNO

Članovi Gradskog odbora Srpske Desnice u Vranju, posetili su borca sa Košara Gorana Cvetkovića koji živi u mestu Srednji Del, dvadesetak kilometara od Vranja.

Rukovodstvo GrO Srpske Desnice u Vranju, kada je čulo životnu priču ovog ratnog veterana i koliko mu je pomoć neophodna, odmah je pokrenulo akciju da mu se pomogne. Doniran mu je motokultivator i paketi osnovnih životnih namirnica. Takođe je i jedan od ciljeva Srpske Desnice – da se zalaže za poboljšanje statusa ratnih veterana.

Borcu sa Košara, Goranu Cvetkoviću koji živi sa svojim roditeljima, suprugom i troje dece, motokultivator mnogo znači jer će mu znatno olakšati poslove na imanju. Ličnu priču ovog čoveka, prožetu traumama prošlosti, ali nažalost i sadašnjosti, teško je dočarati.

Ovo je samo mali gest, jer sve što damo ovim ljudskim veličinama, premalo je. Srpska Desnica će se snažno zalagati da se pitanje ratnih veterana i institucionalno reši, da se najzad definiše status borca, i uveravamo, da ovi heroji neće biti zaboravljeni.

#Pomoć

#Srpska Desnica

#Vranje

'