AKTUELNO

Milica Mihailović, majka troje dece i autorka sajta za ljubitelje hrane, koja je smršala 54 kilograma, rekla je da je bitku sa gojaznošću vodila od malena i da je probala skoro sve dijete koje postoje.

Milica je rekla da nije bilo teško steći pratioce na društvenim mrežama jer je radila to što voli i dodala da joj to jeste na neki način naškodilo.

- Ljudi su prepoznali da volim da kuvam, ali mene je to dotuklo. Mene je strast prema hrani dovela do 137 kilograma. Bila sam u očaju, mogu da kažem i u depresiji. U jednom trenutku prošle godine kada sam shvatila da ne mogu da potrčim za svojim detetom – ispričala je Milica.

Kako kaže, momenat preokreta bio je taj kada je šetala svoju decu i kada je najnemirniji među njima, Vukašin, koji je vozio bicikl istrčao na ulicu, a ona nije mogla da potrči za njim.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada je on izleteo na  ulicu, ja sam bila bespomoćna, nisam mogla da potrčim jer zbog svojih 137 kilograma u tom trenutku nisam mogla da trčim – rekla je Milica.

Ona je ispričala da je tu kilažu imala letos i da je tada rešila da ponovo drži dijetu jer nije želela da bude bespomoćna, kao i to da je od svoje pete godine imala problem sa gojaznošću.

- Nikada nisam bila vitka. Sve dijete na ovom svetu sam pokušala i mogu da kažem da dijete zapravo samo goje – kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže da je nakon što je ona promenila ishranu, promenila i ishranu kod dece.

- Ja sam postala svesnija svojih izbora, ali i izbora koje pravim za svoju porodicu. Sada jako velike količine voća i povrća svaki dan se nalaze na našoj trpezi i ponosna sam na to što se moja deca sada mnogo zdravije hrane – rekla je Milica.

#Dijeta

#Milica Mihailović

#mršavljenje

'