AKTUELNO

CarGo usluga od danas je potpuno besplatna za sve medicinske radnike, lekare, medicinske sestre, tehničare i druge zaposlene u državnim zdravstvenim ustanovama od kuće do posla i obratno.

Besplatna CarGo usluga moći će da se poruči jednim klikom u aplikaciji na opciji „Medical“. 

Prilikom ulaska u automobil potrebno je samo da zdravstveni radnik pokaže svoju identifikaciju. Za korišćenje usluge neophodno je da zdravstveni radnici imaju instaliranu CarGo aplikaciju na svom telefonu.

Dugme "Medical" je već dostupno na korišćenje za Android korisnike, a zbog neophodnih odobrenja u narednim danima i za Ajfon korisnike.  

Direktor CarGo Vuk Guberinić je u ime celog tima poslao poruku za sve medicinske radnike “borićemo se uz vas”.

Foto: CarGo

Zdravstveni radnici vode bitku za život svih nas na prvoj liniji fronta, a mi iz pozadine moramo da učinimo sve da im pomognemo i olakšamo svaki dan. Ovo je samo jedan od primera kako tehnologija uvek, a posebno u doba krize, može da se koristi za dobrobit svih nas.

Guberinić je posebno zahvalio i timu inženjera koji danonoćno radi kako bi napravili još jednu dodatnu funkcionalnost aplikacije, koja će uskoro biti dostupna, a koja će olakšati neophodne mere izolacije i omogućiti da ljudi ostanu kod kuće u najvećoj meri. 

VREME JE DA POKAŽEMO SOLIDARNOST!

#CarGo

'