AKTUELNO

Opština Voždovac je pripremila 20.000 paketa sa osnovnim životnim namirnicima koji će biti podeljeni penzionerima, rekao je danas predsednik te opštine Aleksandar Savić.

On je kazao da je isporuka krenula juče i dodao da oni svakodnevno dobijaju pozive preko kol centra koji je otvoren i ima deset linija.

"U ponedeljak smo imali oko 2.000 poziva, a juče 2.055 poziva. To su registrovani građani i svi će dobiti pakete", rekao je Savić

Savić je naveo da je angažovano 80 zaposlenih iz opštine koji nose pakete, prevoze ih ili se javljaju na telefone u kol centru.

"Oslonili smo se na sopstvene snage. Ovo nisu poplave da nam treba hiljadu ljudi da tovari džakove, već rad pod restriktivnim merama'', rekao je Savić.

"Sva opstinska vozila su iskorišćena", rekao je Savić, navodeći da su zaposleni dobii zaštitine maske i rukavice i da se vozila po povratku saterena dezinfikuju.

Savić je dodao da će se broj angažovanih povećavati, te da će danas 30 vozila, a do kraja sedmice i 50, i da će se deliti 1.000 paketa dnevno.

#Srbija

#Voždovac

#koronavirus

'