AKTUELNO

Nesvakidašnja fotografija Dušana Spasojecića ''Šiptara'', nekadašnjeg vođa ozloglašenog Zemunskog klana koji je u teškom periodu za Srbiju harao zemljom osvanula je na društvnim mrežama.

Spasojecić, koga narod u Srbiji pamti kao vođu Zemunskog klana, poznat je po okrutnosti i strahppoštovanju koji je širio oko sebe.

Zauvek će ostati upamćen slućaj otmice mladića Novaka Stevanića 1997. godine koga su otela muškaraca i predala ga Dušanu Spasojeviću, koji ga je mučio dok nije priznao gde njegovi roditelji čuvaju novac.

Foto: Instagram.com/legendepodzemlja

Nakon godinu dana Novak Stevanić koji je imao svega 22 godine se ubio jer nije mogao da izdrži pritisak koji su, posle njegove otmice, na njega vršili Dušan Spasojević, članovi "zemunskog klana" i policajci.

Ipak, javnost u Srbiji iznenađuju arhivske fotografije privatnog života ovih krimilanih ličnosti koje pokazuju i drugu stranu njihovih života. Tako je na jednoj društvenoj mreži osvanula fotografija koja Spasojevića prikazuje u potpuno ležernom okruženju, na plaži i u bleom šorsu.

#Dušan Spasojević

#Zemunski klan

'