AKTUELNO

Vlasnik i direktor TV Pink podsetio je danas na svoje tvrdnje o alternativnim mogućnostima suzbijanja koronavirusa.

Vlasnik i direktor Televizije Pink Željko Mitrović govorio je pre mesec dana o pozitivnim efektima koje ozon ima u zaštiti zdravlja ljudi, ali i direktnoj borbi protiv Kovida 19, Iako je tada ova tvrdnja dočekana sa ismevanjem od strane pojedinaca, ona se danas ispostavila kao tačna.

Mitrović je na svom Instagramu podsetio da je upravo on, prvi u svetu, pre 30 dana pomenuo da se koronavirus alternativno može rešiti ozonom, obogaćenim kiseonikom, ili posebnim frekfencijama. 

- Napisaću ovaj post kao podsećanje da sam prvi u svetu pomenuo pre 30 dana da se korona alternativno može rešiti ozonom (O3), obogaćenim kiseonikom ili posebnim frekfencijama! Ozoniranje krvi bi stvorilo peroksid koji uništava i viruse i bakterije kada je u krvi! Ja sam sebi ozonirao krv preventivno! Ljudi umiru zbog jakog ili preslabog, a ne normalnog imuniteta. Podizanje interleukina 6 moćno aktivira naš leukocitni sistem i to stvara različite materije na plućima, a ozonizacija krvi to rešava! 100% razlog zbog kojeg su deca bezbednija nije jak, već relativno slab ili, bolje reći, imunitet u sticanju – napisao je vlasnik TV Pink na Instagramu. 

Podsećamo da je Mitrović, sa prvim nagoveštajima koronavirusa u Srbiji, sproveo niz mera kako bi zaštitio zdravlje zaposlenih TV Pink, ali i sve posetioce ove medijske kuće. 

Jedna od mera bila je i „ozonska eksplozija“ koja je sprovedena u zgradi na Dednju, a tada je Mitrović objasnio kako ona funkcioniše: 

- U sve prostorije se ubrizgavaju velike količine ozona. Na ovaj način uništićemo sve mikroorganizme i viruse, jer je period poluraspada ozona 20 minuta, što je dovoljno za oksidaciju svih mikroorganizama – izjavio je tada Mitrović.

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

<
'