AKTUELNO

Kristina Glavardanov iz Unije zakupaca Srbije kazala je da su zahvalni gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću na zalaganju i pomoć za prevazilašenje krize koja je nastala tokom prethodna 2 meseca.

- Mi smo se obratili gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i PKS gde smo objasnili problem koje zakupci imaju. Tokom prethodna dva meseca imali smo niz sastanaka na kojima smo već okvirno dogovorili kako bismo problem rešili. Tržni centar Promenada nam je nakon svih tih pregovora izašao u susret i oslobodio nas je plaćanja zakupnine za ova dva meseca tokom kojim nismo radili usled pandemije korona virusa, što nam mnogo znači. Zaista smo zahvalni i gradonačelniku Novog Sada i članovima njegovog kabineta na svom trudu i zalaganju koji su uložili u rešavanje ovog problema – navela je ona.

View this post on Instagram

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas u pratnji Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gradilište u naselju Jugovićevo. Trenutno su u izgradnji objekti sa stanovima za pripadnike snaga bezbednosti. U prvoj fazi radova biće završeno 548 stanova, a izvođač radova je “Best izgradnja” iz Novog Sada. U novoizgrađenom kompleksu nalaziće se i osnovna škola, vrtić, kao i atletska dvorana. Projekat izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti jako je važan za Novi Sad i za Srbiju. Veoma je značajan za privredni razvoj našeg grada, a ministarstvo je uputilo dopis Komisiji Vlade Republike Srbije da se projekat proširi tako da i zdravstveni i prosvetni radnici mogu da konkurišu za stanove. #samonovisad #novisad #jugovićevo #stanovi #bezbednost

A post shared by SAMO NOVI SAD (@samonovisad) on

TRŽNI CENTAR PROMENADA DOBIO UPOTREBNU DOZVOLU

Gradska uprava Novog Sada usvojila je u petak 22. maja 2020. godine zahtev vlasnika objekta TC „Promenada“ – kompanije „NEPI“ koji se tiče prijave završetka objekta u konstruktivnom smislu. Odmah nakon toga, istog dana, zvanično im je izdata Upotrebna dozvola, a s tim u vezi, TC „Promenada“ je počeo sa radom.

#Miloš Vučevič

#Novi Sad

'