AKTUELNO

Dejan Jović, zamenik načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u beogradskoj policiji preminuo je 3. jula od posledica izazvanih koronavirusom, a sada je osvanuo njegov mural preko puta njegove nekadašnje kancelarije u PS 29. novembar.

Sada njegove kolege kroz prozor gledaju Jovićev mural, a i on gleda njih!

Jović je bio jedan od pripadnika MUP koji je intenzivno radio na slučaju rasvetljavanja ubistva pevačice Jelene Marjanović na nasipu u Crvenki kod Borče.

Foto: Privatna arhiva

Dejan Jović je u srpskoj policiji radio dve i po decenije. Počeo je kao obični policajac i radio u Odeljenju unutrašnjih poslova Voždovac. Više od deset godina radio je u Trećem odeljenju, gde je karijeru počeo kao inspektor, a zatim je bio šef grupe. Pre nekoliko godina postavljen je za zamenika načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata.

Svojevremeno je i Srbiju predstavljao na Crnogorskom primorju, tačnije bio je predstavnik MUP-a Srbije koji je tokom letnjih meseci bio na usluzi našim državljanima koje bi na odmoru zadesila neka nevolja. Tada je u poslovnim aktivnostima sarađivao sa kolegama iz Crne Gore.

#Dejan Jović

#Policija

#mural