AKTUELNO

Zbof sanacije odrona koja je u toku obustavljen je saobraćaj na deonici Pecka - Ljubovija, a alternativni put je Gračanica - Mačkov Kamen - Krupanj - Osečina.

Na autoputu Surčin - Obrenovac do 12. avgusta odvijaju se radovi na popravci betonske bankine, a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na autoputu kod petlje Merošina i petlje Niš jug pdvijaju se radovi na sanaciji kolovoza do 20. avgusta te je za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka u smeru Leskovac - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na deonici Vrdnik - Irig u toku su radovi koji će trajati do 30. oktobta, a reč je o sanaciji kolovozne konstrukcije, pa u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

Na autoputu kod petlje Takovo i petlje Ljig u smeru ka Ljigu do 14. avgusta od 7 do 15 sati odvijaju se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu. Radovi se izvodi u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Na autoputu kod petlje Takovo u oba smera do 14. avguista u toku su radovi svakog dana od 7 do 15 sati na košenju trave u razdelnom pojasu. Radovi se izvoditi u pokretu sa zatvaranjem preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Isti takvi radovi odvijaju se i na deonici autoputa kod petlje Takovo i petlje Ljig, u oba smera i trajaće do 14. avgusta od 7 do 15 sati. Radovi se izvode u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

#AMSS

#Putevi Srbije