AKTUELNO

Zvog ove scene u Srbiji nastala je opšta rasprava. Šta vi kažete, ko je u pravu?

Vikendi i odmori se ovog leta mahom provode na srpskim izletištima i kupalištima, a slika sa jednog takvog mesta juče je pokrenula burne polemike.

Jedna Tviterašica je, naime, fotografisala majke sa decom na kupalištu uz sledeći komentar:

Plaža.... Mi smo nekad učile decu da plivaju, rone, prave stoj u vodi, svašta nešto.... Ove su od telefona verovatno i zaboravile da imaju decu... A imaju ukupno sedmoro...

Foto: Twitter.com

Tviterašica je očekivala da će ovom slikom i komentarom okupiti gomilu istomišljenika, ali desila se potpuno druga situacija, pa su joj tako poručili sledeće:

"Bogami se tada rastoroču žene jedna sa drugom, pa im se deca davila u vodi, bilo primera".

Na pitanje Tviterašice "A čemu služe očevi" imala je još goru konstataciju da "verovatno peglaju".

"Ne pričam o obavezi čuvanja dece! Pričam o divnoj prilici da provede više vremena sa svojom decom, u igri, druženju...pa i tako se deca vaspitavaju!? Ili sam ja nešto pobrkala... Nemam pojma gde su očevi, same su došle sa decom... Oni peglaju posteljinu...".

Dobila je i još jednu primedbu koja je na mestu:

"Bar ne slikaju ljude okolo bez njihove dozvole". Umesto odobravanja koje je očekivala, dobila je kritike zbog slikanja nepoznatih ljudi, potpuno na mestu.

"Da sam na mestu ovih žena sutra bih je na istoj ovoj plaži sačekala i napušila tako da nabije glavu u pesak od stida" - poručuju joj tviteraši.

#Fotografija

#Plaža

#Roditelji