AKTUELNO

Intenzivna potraga i dalje traje.

Vođa navijača Partizana, Goran Veličković Goksi (33), nestao je pre 16 dana, a intenzivna potraga za njim i dalje traje.

Kako mediji nezvanično saznaju, nema novih naznaka gde bi on mogao da se nalazi, ali za njim se traga od prvog dana kada je prijavljen nestanak.

Veličkovića je poslednji put videla supruga 3. avgusta u Višegradskoj ulici, u samom centru Beograda u popodnevnim satima. Te večeri se inače nije vratio kući, niti se javljao na telefon porodici i prijateljima. Dodatno su se zabrinuli kada su videli da od trenutka nestanka nije bio aktivan ni na društvenim mrežama. Njegova supruga, prijavila je nestanak policiji 5. avgusta i nadležni od tada tragaju za njim.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Poznat policiji

Inače, Veličković je od ranije poznat policiji. Od marta se nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, jer je protiv njega vođen istražni postupak, a tada je pušten na slobodu.

Inače, Goran Veličković javnosti je poznat kao vođa navijača Partizana, koji je zajedno s Milošem Radisavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci", koja se, u međuvremenu, povukla i sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Porodica nestalog Veličkovića moli sve građane da, ukoliko vide Gorana ili imaju bilo koju informaciju o njemu, to jave policiji.

#Goran Veličković Goksi

#nestao