AKTUELNO

Na graničnim prelazima čeka se oko 30 minuta.

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, a odvija se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. (AMSS).

Na pojedinim deonicama su, zbog česte promene temperature, mogući odroni, pa iz AMSS-a upozoravaju vozače da budu obazriviji u vožnji. Zbog lepšeg vremena na putevima ima više motociklista i biciklista, pa je i zbog toga potrebna veća opreznost u vožnji.

Granični prelazi

Na našim graničnim prelazima, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Foto: Tanjug

Radovi na putu i izmene saobraćaja

Na delu auto-puta na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 7 do 17 časova, zbog radova su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Na levoj strani auto-puta u smeru Beograd - Novi Sad, kod Beške su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Foto: Tanjug

Do 30. aprila će na desnoj strani auto-puta petlje Feketić ka petlji Vrbas u smeru Subotica - Novi Sad biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren na zaustavnu traku.

Do 1. maja na delu Obilaznice oko Beograda, u tunelu Straževica i tunelu Železnik, u oba smera, izvodiće se radovi od 22 do 6 časova, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'