AKTUELNO

Žena je poslednji put viđena pre dva dana.

Milka Radović (55) iz Beograda nestala je u nedelju oko 10 sati. Poslednji put viđena je u jednoj apoteci u Bloku 45, gde inače i živi, a nakon toga gubi joj se svaki trag. Milka se, kako saznajemo, lečila u bolnici Dr Laza Lazarević, do sada nikada nije odlazila od kuće, ali je jednom pokušala da izvrši samoubistvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se vidi na nadzornim kamerama zgrade u kojoj živi sa porodicom, Milka je 20. decembra u 10:03 izašla napolje. Poslednji put tog dana viđena je u apoteci u Bloku 45 gde je kupila lek za smirenje, a nakon toga gubi joj se svaki trag.

Njen sin Dragan Radović kaže da je sa porodicom obilazio prestoničke bolnice i proveravao da li je primljeno neko NN lice koje bi odgovaralo opisu njegove majke.

- Ona kod sebe nije imala ništa od dokumenata, sem izveštaja lekara iz bolnice. Zasad nemamo nikakve informacije – kaže sin.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nije ukazivalo na to da će Milka otići od kuće i da se neće vratiti.

- Imam izveštaj lekara da je moja majka visoko suicidalna, a u julu je pokušala da se otruje lekovima. Tada sam je vodio na VMA na ispiranje i tada su mi doktori rekli da se, ako se pokušaj samoubistva ponovi, javimo u dnevnu bolnicu – kaže sin za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Milka je u trenutku nestanka na sebi imala crnu jaknu, crne cipele i pantalone za koje nije sigurno da li su teget ili crne boje. Porodica apeluje na sve koji čuju ili znaju neku informaciju o Milki, da se jave na broj telefona: 060/4067007 ili da o tome obaveste policiju.

#Beograd

#Milka Radović

#nestala