AKTUELNO

Porodica moli sve koji imaju neku informaciju o Dušanu da se jave na broj telefona 060/1647-020 ili da obaveste policiju.

Dušan Jovanović (60) iz Bačke Palanke nestao je u utorak i od tad mu se gubi svaki trag. Kako za Telegraf.rs priča sin Srđan, njegov otac je miran, ne pije, nije suicidan i vredan je radnik.

Naš sagovornik kaže da je Dušan izašao iz kuće u utorak 22. decembra oko pola devet kako bi platio račun za struju.

- Očekivao sam da će doći kući oko 12 časova, međutim, njega nije bilo. Zvao sam ga, ali mu je telefon bio nedostupan i to maltene od kad je izašao iz kuće. Trebalo je oko 14 časova da ide na posao. Zvao sam ga na posao misleći da je možda otišao tamo, ali nije se ni tu pojavio - ispričao je Srđan Jovanović.

Foto: Privatna arhiva

Kako napominje sin, Dušana od tad traže.

- Čim sam saznao da nije došao ni na posao, odmah sam pozvao Hitnu pomoć, policiju, familiju, sve prijatelje. Proverio sam da li su ga videli u bankama jer je krenuo da plati račun. Navodno ga nisu videli, kao ni u Elektrodistribuciji. Nikad ranije se nije dešavalo da nestane - napominje sin.

Dana kad je nestao, Dušan je na sebi imao bele patike, crnu trenerku sa belim štraftama i tamno-plavu jaknu.

- Moj otac je visok između metar i 75 centimetra i metar i 80. Ima tamniju kosu sa sedim vlasima - istakao je Srđan.

Porodica moli sve, koji imaju neku informaciju o Dušanu da se jave na broj telefona 060/1647-020 ili da obaveste policiju.

#Dušan Jovanović

#nestao