AKTUELNO

Prema podacima sa terena u užičkom kraju jutros su bez struje hiljade i hiljade ljudi a na terenu su brojne ekipe EPS-a koje pokušavaju da otklone kvarove.

Težak i mokar sneg i led obarali su tokom noći stubove dalekovoda, kidali provodnike, obarali drveće preko elektro mreže. Prema ovim nezvaničnim podacima u ariljskom kraju bez struje jutros je bilo oko 2.500 potrošača u selima Dobrače, Grivska, Visoka.

U opštini Požega bez struje je bilo oko 2.700 ljudi, jutros su bez napona bila sela Dobrinja, Ježevica, Prijanovići, Roge, Zaselje, Gugalj. Na Zlatiboru jutros su bez struje bili Ljubiš, Sirogojno, Borova Glava, Šljivovica, ukupno više od 2.000 ljudi. U opštini Kosjerić struju jutros nemaju sela Kaona, Seča Reka, Ražana, Subjel, Tubići, odnosno više od 1.500 ljudi.

Po nezvaničnim podacima, na terenu opština Nova Varoš, Priboj, Sjenica i Prijepolje bez struje je jutros bilo oko 4.000 potrošača.Dodatni problem sa ekipe električara koje su na terenu je težak, nepristupačan teren na kome je potrebno otklanjati kvarove.

#RHMZ