AKTUELNO

Ukupno 500 medicinskih radnika Instituta Banjica danas je dobilo 1.000 zdravih obroka za doručak. Zdrave obroke jogurta sa raznovrsnim žitaricama i svežim voćem, proizvedene u Srbiji, donirala je kompanija JoToGo.

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić je istakao da su ovom akcijom ušli u četvrtu nedelju doniranja obroka i da su do sada uspeli da doniraju 2.000 obroka medicinarima.

Foto: Promo

„Naš cilj je da našim hrabrim herojima, medicinskim radnicima, obezbedimo barem jedan obrok dnevno. Ovo je prvi put da smo donirali doručak i da se našoj akciji pridružila kompanija sa donacijom svojih proizvoda. Oni su zaslužili da im svako od nas pomogne koliko može, ovo je naš način da se odužimo našim herojima, ali i poziv za sve da pomognu koliko mogu. Najmanje što svi možemo da učinimo je da se čuvamo i dodatno ne opteretimo naš zdravstveni sistem“, kazao je Vučić.

Foto: Promo

On je istakao da će CarGo biti uz medicinske radnike i u vreme praznika i da već danima rade na organizaciji velike akcije kako bi obezbedili obroke za sve medicinare pri COVID centrima.

Foto: Promo

Ovom akcijom, medicinski radnici iz instituta Banjica dobili su po dva obroka, čime je ukupno donirano 1.000 pakovanja jogurta sa ukusima.

#CarGo