AKTUELNO

Šestogodišnjoj devojčici koja ima Daunov sindrom hitno potreban novac za operaciju kičme.

Apel koji kruži društvenim mrežama za pomoć maloj Anki prenosimo vam u celosti:

"Verujem da mnogi studenti pravnog i tehničkog fakulteta znaju ko je devojčica sa slike. Za one koji ne znaju često sa svojom mamom stoji u bulevaru negde između Metropola i tehickog fakuteta samo prekoputa (kod jedne trafike msm da se tu blizu nalazi i lili) i prose.

Često je tu stajala jedna žena, tačnije njema mama i prosila je, ja nisam obraćala pažnju prišla bih, dala novac i otišla, međutim kada se jedan dan pojavila sa njom prišla sam i pitala o čemu je reč.

Ukratko devojčica se zove Anka, ima 6 godina, ima Daunov sindrom i problem sa srcem zbog čega je imala tri operacije srca.

Prilikom jedne operacije došlo je do komplikacija, pa je morala da joj se uradi i jedna operacija kičme kada joj je ugrađena cev koja sada mora da se menja. Ona ponovo mora na operaciju kičme zbog koje one i prose na ulici.

Operacija je 30. maja, a za operaciju fali još 250 evra. Zamolila bih sve koji su u mogućnosti da za ovu devojčicu odvoje koliko mogu jer ukoliko se novac ne skupi devojčica će ostati invalid.

Njoj će ovo mnogo značiti a nama mnogima 200-300 dinara neće mnogo. Ukoliko neko želi da izdvoji nešto novca može se javiti na broj telefona: 064 0220 636 ili na broj njene majke Kaćena 061 6398 954".

#Pomoć

'