AKTUELNO

Minja je sa svojim roditeljima juče odletela za SAD.

Malena Minja Matić stigla je jutors u Los Anđeles gde će primiti Zolgensmu, lek koji se uzima jednom u životu, a košta 2,1 milion dolara.

- Minja je stigla u LA po svoju šansu - napisali su njeni roditelji na Instagramu.

Podsetimo, Minja je sa svojim roditeljima juče odletela za SAD, nakon što je utvrđeno da je spremna da tamo nastavi lečenje. Tamo se već nalazi jedan mali heroj, Lana Jovanović, koja je krajem godine dobila ovaj lek.

- Zahvaljujući vama je uspela! Hvala što ste podržali svaki moj apel, svaku licitaciju, hvala što ste podržali Minju, Matiće i njihovu borbu! Sada nam ostaje da držimo palčeve i da nam se naša princeza vrati zdrava, nasmejana! Duboko verujem u to! I hvala što ste još jednom pokazali koliko smo jaki zajedno! Hvala što niste okretali glavu i što ste pobedili zajedno sa Minjom prvu prepreku! Sad idemo jako sa puno vere i molitve, do Minjinih prvih koraka - napisala je Jelena Ignjatović u Fejsbuk grupi Budi human - humanitarne licitacije.

Još je 9. decembra, posle nekoliko meseci intenzivne borbe humanih ljudi, prikupljeno 2,4 miliona dolara za Minjin lek i lečenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Humani ljudi širom Srbije prodavali su sve - od igle do lokomotive, kako bi pomogli ovoj predivnoj devojčici da što dođe do svog prvog cilja, odnosno te ogromne svote novca.

#Kalifornija

#lečenje

#minja subotić