AKTUELNO

Prvobitno je glavnu nagradu trebalo da dobije Ana Pavković iz Sombora, ali se u koverti umesto potrebnih 10, nalazilo 9 računa.

I dalje sam zbunjena, nisam ni svesna šta se dogodilo. Nisam gledala izvlačenje sinoć, javili su mi, pa sam vraćala emisiju da i sama pogledam i da se uverim - opisala je prošlo veče Svetlana, dobitnica stana u naselju Zemunske kapije.

Ova Kragujevčanka je, naime, sinoć osvojila glavnu premiju u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Dan nakon izvlačenja, i dalje je zbunjena i teško joj je da poveruje da je sve to istina.

Foto: Logo

Kako kaže, očekivanja nije imala i nije znala kad je tačno izvlačenje, ali je stan stigao u pravi čas.

Trenutno sam u Ribarskoj banji. Sinoć je počela da me zove porodica da bi mi javila da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Posle su me i iz te komisije zvali i iskreno još nisam svesna – priča ona.

Foto: Pink.rs

Svetlana je poslala četiri koverte i to na nagovor drugarice, a kako kaže, ranije nije imala sreće u nagradnim igrama.

Nikad ništa nisam dobila u igrama na sreću, mada ih nisam toliko ni igrala. Pre dve godine sam, doduše, slala račune, i to sam poslala više koverata nego sada. Ovog puta sam poslala četiri, zajedno sa drugaricom i nisam ni razmišljala više o tome, čak nisam znala ni datum izvlačenja. Iako se nisam nadala, nagrada je stigla u pravom momentu - kaže ona.

Dobitnicima je sreću doneo olimpijski šampion Davor Štefanek, a u “konkurenciji” je bilo više od osam miliona koverata.