AKTUELNO

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Prvog radnog dana u sedmici saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, naročito na putevima koji vode do većih gradova i na svim ostalim frekventnim deonicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kolovozi su suvi i dobra je vidljivost, ali na putevima kroz stenske useke i pored reka moguća je jutarnja sumaglica, pa treba voziti sporije i pažljivije.

Foto: Tanjug

GRANIČNI PRELAZI

Na našim graničnim prelazima prema podacima UPrave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

RADOVI NA PUTU

Do 22. juna, svakog radnog dana od 8. do 18 časova, izvodiće se radovi na sanaciji raskrsnice u Batajnici, ukrštanje državnog puta II A reda broj 100 i državnog puta II B reda broj 319. Radovi će se izvoditi u fazama i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom.

Foto: Tanjug

Danas počinju i radovi na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na levoj kolovoznoj traci  na auto-putu E-75, na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd - Niš i Trupale - Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) - Niš (Trupale), pa  će za saobraćaj biti zatvorena leva kolovozna traka, a saobraćaj će se preusmeravati na desnu traku u smeru Beograd - Niš.

Do 24. maja na državnom putu II A reda broj 158, na deonici Pečenjevac- Predejane, trajaće radovi na rekonstrukciji kolovoza.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'