AKTUELNO

Jovan Veselinović (18) nestao je 17. februara oko 23 časa, a poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića u Nišu. Porodica od tada za njim intenzivno traga, a njegova baka moli sve ljude da pomognu u potrazi njenog unuka.

Podsećanja radi, tokom minule večeri, pojavila se i informacija da je viđen u beogradskom Mirijevu, ali se ona još proverava.

- Znam da nije imao nikakvih konflikata, sve se normalno dešavalo, nije bilo ništa što bi ukazivalo na njegov nestanak - rekla je Jelena Domazetović, baka nestalog Nišlije u uključenju za jednu televiziju.

Baka je takođe rekla i da je Jovanov nestanak odmah prijavljen policiji, kao i da je potraga za njim i preko društvenih mreža, a uključili su se i njegovi prijatelji.

- Nema nijedan razlog da bi ukazivalo ovako nešto. Ja molim sve koji nešto saznaju da se jave. Ovo je zaista mnogo teško, to što ne znamo gde je i to čekanje - rekla je kroz suze Domazetović.

Jovanova majka, njegovi prijatelji i rođaci započeli su potragu za mladićem pošto se nije vratio kući nakon što je posetio druga u Bulevaru Nemanjića i ispratio drugaricu koja koji živi u njegovom komšiluku.

Majka nestalog mladića Milica Cvetković rekla je ranije da joj se Jovan javio poslednji put oko 21.30 sati 17. februara i pitao je da li za drugaricu može da naredne nedelje napravi žurku iznenađenja povodom njenog osamanaestog rođendana.

#Jovan Veselinović