AKTUELNO

Retko se pojavljuje u javnosti

Unuk Slobodana MIloševića, Marko (22) poslednji put je u javnosti viđen pre tri godine na izbornoj konvenciji SPS-a.

Njegovo pojavljivanje privuklo je veliku pažnju javnosti, a dobio je jedan od najvećih aplauza članova SPS. Mnogi kažu da je "isti deda".

Kao što se vidi fotografiji, Marko veoma liči na svoga dedu, bivšeg predsednika Srbije. Doduše nosi bradu, i drugačiju frizuru.

Marko Milošević junior je rođen 1999. godine. Kako je pre nekoliko godina ispričao za medije njegov deda za njega uvek biti heroj.

Foto: Tanjug/Darko Vojinović

- Bio sam veoma mali kada je deda umro, ali se sećam tog dana. Igrao sam se u kući i prvo mi nisu rekli šta se dogodilo, nego su mi saopštili da se deda mnogo razboleo. Onda sam s mamom otišao u Moskvu kod tate. Tamo sam saznao šta se desilo i pamtim kako smo odande gledali prenos sahrane. Mnogo je bilo teško što nismo mogli da budemo tamo. Danas mi je žao što se najčešće sećam njegovog lika, a ne nekog razgovora ili saveta koji mi je dao. Bio sam suviše mali da bih to upamtio. Imamo neke zajedničke fotografije, ali sam o njemu mnogo čuo od moje porodice, pre svega od mame, s kojom često razgovaram o njemu - ispričao je Marko.

#Slobodan Milošević