AKTUELNO

Teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko 90 minuta.

Saobraćaj u Srbiji je ovog jutra umerenog intenziteta, putevi su suvi i prohodni, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Povremeni popodnevni pljuskovi koji su najavljeni za danas, otežavaće saobraćaj u popodnevnim časovima, upozorio je AMSS.

Granični prelazi

Foto: Tanjug

Putnička vozila na našim graničnim prelazima, prema podacima Uprave granične policije, zadržavaju se do 20 minuta, a kamioni na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko 90 minuta.

Radovi na putu

Zbog radova na naplatnoj stanici na auto-putu Horgoš-Novi Sad koji se produžavaju do 30. juna, saobraćaj će biti preusmeren sa desne na levu kolovoznu traku.

Na auto-putu Subotica-Beograd do 20. juna izvodiće se radovi na popravci kolovozne konstrukcije, pa će za saobraćaj biti zatvorene krajnja desna i srednja traka, dok će se saobraćaj odvijati krajnjom levom saobraćajnom trakom.

Foto: Pixabay.com

Do 19. juna na auto-putu E-75, na deonici Novi Sad-Beograd, u blizini Sentandrejskog mosta, u smeru ka Beogradu iz pravca Novog Sada, izvodiće se radovi na popravci desne kolovozne trake.

Zbog izgradnje Ostružničkog mosta, od subote 3. juna od 10 časova do 2. jula, na Obrenovačkom putu saobraćaj će biti sužen na dve saobraćajne trake.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

#putarina

'