AKTUELNO

Saobraćaj je od jutros umerenog intenziteta, a veći broj vozila očekuje se u prvim popodnevnim satima, najviše na prilazima većim gradovima.

Kako podseća AMSS, česti pljuskovi su karatketristični su za period u kojem se nalazimo, a upravo ovako promenljivo vreme donosi opasne uslove za vozače i opasnost od saobraćajnih nezgoda.

Kako se u saopštenju navodi, od 3.juna, saobraćaj je izmenjen na državnom putu I A reda broj 1, u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok" - Jug za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, a radovi će trajati do utorka 6 juna .

Foto: Pink.rs

Od 3. juna, izvode se radovi na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije na državnom putu I A reda broj 1, koji he trajati do 10. juna. godine. Radovi će se izvoditi u pokretu, od petlje "Vodanj" do petlje "Dobanovci", u periodu od 7 do 15 i od 22 sata do 6 časova ujutro u levoj (preticajnoj) traci i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 4. do 12. juna izvodiće se radovi na održavanju kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, od Horgoša ka Novom Sadu, a u toku izvođenja radova, doći će do preusmeravanja saobraćaja sa desne na levu kolovoznu traku.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta, dodaje se u saopštenju.

#AMSS

#Saobraćaj

#Vozač

'