AKTUELNO

Domaća štampa danas je prenela izjavu predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića koji je rekao kako je skupština sagrađena na groblju. Nenad Vuković, predsednik Društva lobista Srbije, kaže da je ispratio ovu temu, kao i da mu je jako zanimljivo na koji način je Dačić pričao o lepoj ogradi i stilskim delovima ove građevine.

Vuković ističe i kako je još od vremena Nemanjića, pa do danas bilo teško vladati Srbijom za koju smatra da se nalazi na trusnom području.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša država se nalazi na jednom veoma trusnom području. Od vremena Nemanjića do danas bilo je jako teško biti vladar Srbije. I bez toga da li se deo groblja Tašmajdan ili ne znam kog... Ja sam gledao Dačića i meni je bilo zanimljivo kada je govorio o lepoj ogradi, o stilskim konjima... Sve u svemu, to je jedan sjajan spomenik. Juče sam bio u Skupštini, baš - rekao je Vuković.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku prelistavanja, bilo je reči i o vakcinaciji, a novinar Darko Zlojutro pozvao je sve da se vakcinišu jer jedino tako možemo zaštiti svoj i tuđe živote. Zlojutro ističe i da se nazire kraj "korona" tunela u kom smo više od godinu dana.

Vakcine su jedini izlazi iz ovog tunela u kom smo više od godinu dana. Barem se nazire taj izlaz i pozivam sve ljude da se vakcinišu, jer to može spasiti živote. Taj antivakserski lobi je zaista podlo tlo. Ljudi, svaka vakcina koja je odobrena je prava i dobro za upotrebu i potreno je da se vakcinišemo. Ta vakcina čuva život - priča Zlojutro.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorilo se i o dešavanjima u Crnoj Gori, a tom prilikom Zlojutro je istakako kako smatra da Zdravko Krivokapić nije dorastao mestu na kom se nalazi, kao i da je pao na mnogim testovima. Rekao je i kako je Milo Đukanović stari politički igrač, kao i da su se mnogi upleli, kako je istakao, u njegovu mrežu.

Mi smo bili naivni kada smo govorili o tome... Mene je bolelo što su generacije vaspitavane na izmišljenim i forsiranim razlikama, zbog čega je došlo do svađe između braće istog naroda. Međutim, očigledno da mora da prođe i da im nije lako. Imaju jako ozbiljnog protivnika politčkog koji je vladao od kada postoji zemlja - kaže Vuković.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju, Krivokapić nije dorastao ovom mestu. On je pao na ispitu i mnogim testovima. Mi kažemo da je Koštunica s Ali Ekspresa. Jednostavno, brzo je potrošen. Oni nisu svesni da se Milo neće predati bez borbe, da je on tu decenijama i da je dobar politički igrač. Vuk namazan sa svim bojama i lako se upliću u njegove mreže - izjavio je Zlojutro.