AKTUELNO

Ministarka državne i lokalne samouprave Marija Obradović posetila je Opštinu Mionica.

- Mionica je zahvaljujući podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije obezbedila dovoljan broj vakcina za sve Mioničane - rekao je predsendik Opštine Mionica Boban janković.

- Država Srbija usmerila je veliku pažnju i na podršku lokalnim samoupravama da se osnaže naši kapaciteti kako bi se zaustavilo širenje pandemije. Mi građani Mionice, zahvalni smo im na tome. Takođe, našoj opštini ogromnu podršku u borbi protiv Kovida pružaju Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo lokalne samouprave, s kojima imamo odličnu komunikaciju i saradnju - istakao je Janković.

On je posebnu ukazao na to da je vakcinacija jedini način da pobedimo pandemiju.

- Imunizacija je način na koji možemo pomoći našim lekarima. To je hrabrost koja se od nas očekuje. Ukoliko svi prihvatimo svoju odgovornost i učinimo taj minimalni napor i vakcinišemo se, Kovid 19 će izgubiti snagu, a mi ćemo moći da se vratimo u normalne tokove života. Da se bez bojazni i straha, posvetimo porodici, prijateljima, poslovnim aktivnostima, a bake i deke moći će bez straha da se igraju sa svojim unucima - rekao je Janković.

#Boban Janković

#Marija Obradović

#Mionica