AKTUELNO

Ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović čestitao je svim vernicima koji slave po julijanskom kalendaru Uskrs, praznik i za naš portal se prisetio detinjstva i farbanja jaja.

-Hristos voskrese, srećan Vaskrs svim hrišćanskim vernicima koji slave po julijanskom kalendaru! Želim vas da proslavite ovaj praznik u miru i slozi, u krugu prodice i dragih ljudi - rekao je Momirović za Pink.rs.

Kako je istakao i on će predstojeći Vaskrs provesti kako to tradicija nalaže - u krugu porodice, uz suprugu, decu, tu će takođe biti i moj brat sa porodicom, kao i naši roditelji. 

-Mi smo inače i kao deca praznik vaskrsenja Hristovog uvek provodili porodično, družeći se na okupu. Na Veliki petak smo redovno farbali jaja, urezalo mi se u sećanje kako smo birali čuvarkuću tog dana, a onda u nedelju išli na ručak kod baka Lepe na jagnjetinu - pristetio se svog detinjstva ministar.

-Drugi dan Vaskrsa smo često provodili na Košutnjaku praveći roštilj sa prijateljima. Sve to isto, trudim se da radim i dan danas sa svojom decom kako bi kao i ja, iz detinjstva poneli samo najlepše uspomene tokom najvećeg hrišćanskog praznika - naglasio je Momirović.            

#Tomislav Momirović

#Vaskrs

#čestitka