AKTUELNO

Danas u Srbiji svežije za 10-ak stepeni u odnosu na nedelju sa prolaznom kišom i ređim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren severozapadni.

Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 17°C na severu do 22°C na jugu Srbije.

Beograd: Danas svežije sa prolaznom kratkotrajnom kišom. Biće i sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 19°C.

Foto: Beta/Miloš Miškov

Niš: U ponedeljak svežije sa prolaznom kratkotrajnom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće i sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 21°C.

Užički region: Danas svežije za 10-ak stepeni sa prolaznom kišom i ređim lokalnim pljuskovima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 11°C, a maksimalna od 17°C do 19°C, na Zlatiboru i Tari oko 12°C.

Novi Sad: U ponedeljak svežije sa prolaznom kratkotrajnom kišom. Biće i sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 18°C.

Foto: Beta/Dragan Gojić

Subotica: Danas svežije sa prolaznom kratkotrajnom kišom. Biće i sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C.

Vreme narednih dana: U utorak sveže i suvo sa sunčanim periodima, a samo na jugu i jugoistoku Srbije sa malo kiše pre podne. Od srede temperatura ponovo u porastu uz pretežno sunčano vreme. U petak i subotu toplo, ali nestabilno sa mogućim lokalnim pljuskovima popodne.