AKTUELNO

U subotu pre svitanja izašla iz kuće, otada joj se gubi svaki trag.

Emilija R. (14), učenica sedmog razreda osnovne škole u Čačku, nestala je u suboru ujutru i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica apeluje na sve koji su je možda videli, da jave prvoj stanici policije i da se uzdrže od negativnih komentara jer bi to možda moglo da je dodatno uplaši.

Porodica već četiri dana traga za nestalom Emilijom (14) koja je u subotu pre svitanja otišla iz porodične kuće u Konjevićima. Od tada od nje nema nit raga, ni glasa, kaže za Pink njena starija sestra Jovana.

- Od juče smo proširili potragu jer je previše da je nema tri dana. Mislili smo da je samo otišla do neke drugarice, da joj je nešto kliknulo u glavi i da je samo otišla, međutim, tri dana bez ikakve informacije o detetu od 14 godina je previše – kaže nam sestra nestale Emilije.

Foto: Facebook.com/Dnevna doza prosečnog Čačanina

Razlog njenog odlaska porodici nije poznat. Sestra Jovana je rekla kako je Emilija jedino iz kuće ponela ranac, a mobilni telefon već danima nema signal. Obrisala je i sve društevene mrže.

- Ako je iko video ili ima neku informaciju neka je javi ili nama, ili nadležnim organima. A, ako ona gleda i sluša ovo, rekla bih joj da će se sve rešiti, kakav god problem da ima, samo neka dođe kući – poručuje Jovana svojoj sestri kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Porodica kaže da ne zna šta je Emilija tog jutra obukla jer je otišla iz kuće pre svitanja. Emilija je visoka, vitka devojčica, duge smeđe kose, smeđih očiju, tamnoputa i ima mladež na nosu.

Svi koji su je videli, trebalo bi da se odmah jave prvoj stanici policije.

Video: TV Pink Printscreen

#Emilija

#nestala