AKTUELNO

Na Obilaznici oko Beograda danas i sutra biće izvođeni redovni, periodični, servisni pregledi tunelske opreme i sistema u tunelima "Lipak" i "Železnik", saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Danas, u periodu od 9 do 17 sati, u desnoj cevi tunela "Lipak", za saobraćaj biće zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

U sredu, u periodu od 9 do 17 sati, u desnoj cevi tunela "Železnik", za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu II A reda broj 126, na deonici Inđija - Novi Slankamen, produžava se izvođenje radova na rekonstrukciji kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP "Putevi Srbije", u saopstenju, takođe, navodi da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.