AKTUELNO

Američki bloger Vern Danke već duže vreme nalazi se u Beogradu, koji ga je, kako sam kaže, oduševio.

Međutim, jedan od njegovih snimaka koji je napravio na Adi Ciganliji, podigao je veliku buru u javnosti, pošto je Amerikanac uglavnom snimao devojke po plaži, a u jednom trenutku i ljude na nudističkom delu kupališta.

Reč je snimku pod naslovom "Hot bič bodi pak" (vrela tela na Adi), koji je izazvao velike kontroverze zbog načina na koji se Vern ophodio prema devojkama u kupaćim kostimima tokom snimanja vloga.

Foto: Printscreen YouTube/HEY VERN TRAVELS

- Idemo na najvrelije beogradsko kupalište - govori na snimku posle čega su usledili snimci ljudi sa plaže, sa akcentom na devojke u modernim kupaćim kostimima.

On je posebno, čini se, snimao devojke u tanga ili brazilskim kupaćim kostimima, ne vodeći računa da li je devojka koju snima maloletna ili punoletna.

- Imaju mali tramvaj koji ide oko jezera. Košta oko 150 dinara - rekao je, a onda je svoje pratioce pripremio za turu po nudističkom delu jezera.

Foto: Printscreen YouTube/HEY VERN TRAVELS

- Sad ćemo doći do najboljeg dela plaže. Devojke mogu da se skinu i da uživaju. Zar to nije divno? - rekao je, posle čega je ponovio užasnu stvar koju je u nekoliko navrata već radio.

Naime, on je zumirao devojku koja se šetala pešačkim delom staze u jednodelnom brazilskom kupaćem kostimu.

- Ovo je veoma lepo, momci. Veoma lepo - rekao je dok je išao iza anonimne devojke i njene drugarice.

Nakon toga je ušao u nudistički deo Ade, govoreći kako je nudizam stvar ličnog opredeljenja te i da nikome ne želi da sudi.

Foto: Printscreen YouTube/HEY VERN TRAVELS

- Došli smo do kraja plaže. Ovo su vam golaći - rekao je dok je kamerom zumirao ljude koji su se u tom trenutku obnaženi kupali na Adi.

U povratku, Vern je ponovo snimao kupače na Adi, posebno akcentujući devojke, svih godina i uzrasta, od kojih je veliki deo njih, sudeći po izgledu, bio maloletan. Od njegove kamere nisu bili zaštićeni ni oni koju su sedeli u kafićima, ali i oni koji su se nalazili na pedolinama.

Njegov vlog sa Ade Ciganlije traje oko 15 minuta i možete ga pogledati ovde.

#Ada Ciganlija