AKTUELNO

U Beogradu takođe sunčano i veoma toplo.

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, posle podne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu uz promenljivu oblačnost mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 17 do 26, a najviša dnevna od 34 do 37 stepeni Celzijusa.

U Beogradu takođe sunčano i veoma toplo. Vetar umeren povremeno i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 26, a najviša dnevna oko 35 stepeni. Tokom noći u pojedinim delovima grada uz lokalni razvoj oblačnosti moguća kratkotrajna kiša ili pljusak.

U Srbiji će u subotu biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Zatim pretežno sunčano i ponovo toplije, u nedelju i ponedeljak sa ređom pojavom pljuskova, a od četvrtka promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološka prognoza:

Nepovolјna situacija po većinu hronično obolelih koji mogu da imaju bolove u mišićima, loše raspoloženje i poremećaj sna.

#Vremenska prognoza