AKTUELNO

Nestanak Dejana Živadinovića iz Niša prijavljen je u utorak 27. juna. On je izašao s posla, rekavši da ide do lekara, kada mu se gubi svaki trag.

Dejan Živadinović, poslovođa Službe za sakupljanje i transport otpada u preduzeću "Medijana" iz Niša, čiji je nestanak prijavljen u utorak, vratio se juče kući, potvrđeno je medijima u policiji.

Živadinović je u utorak izašao s posla rekavši da ide kod lekara, nakon čega nije bilo informacija o njemu pa je porodica prijavila nestanak 27.juna u 16 časova. On se, međutim, juče pojavio u svom domu oko 18 časova.

Njegova supruga Marija prijavila je nestanak:

- Izašla sam na parking i videla da mu nema auta. Posle toga sam saznala da je pitao šefa da u periodu od pola 9 do 10 sati izađe i da ode do Mašinske ambulante da da krv. Međutim, tamo su rekli da je bio prozivan oko 11 sati, ali se tamo uopšte nije pojavio - dodaje supruga.

Pročitajte još: TEŠKA NESREĆA: Oboren policajac kod Orlovače!

Kasnije je od kolega saznala da je kolima “proleteo” Mramorskom ulicom gde se nalazi sedište "Mediane", nakon čega mu se gubi svaki trag.

Potom ga je tražila po gradu, a onda prijavila policiji nestanak.

- U policiji sam pitala sam da li mogu da ga lociraju po telefonu, kola su sa kodiranom bravom, znam da i to može da se prati, da se vidi bar poslednja lokacija gde je bio. Dobila sam odgovor od njih da Zakon o zaštiti privatnosti punoletnih kaže da to nije izvodljivo - kaže Živadinovićeva.

Njen suprug je, dodaje, pre mesec dana imao "veliki problem na poslu zbog čega je imao i psihičkih problema". Supruga kaže da sumnja na sve, ali tvrdi da nestali Dejan nije neko ko bi otišao od nje i dece, a da se ne javi.

Foto: Pixabay.com

U niškoj policiji kažu da im je nestanak prijavljen juče oko 16 sati i da “preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti u potrazi za njim”.

Oni koji budu imali neke informacije u vezi sa nestankom Dejana Živadinovića mogu da jave policiji na 192.

#Nestanak

#Niš

#Policija

'