AKTUELNO

Oko šezdesetak turista koji su uplatili letovanje na Krf preko agencije "Balkan "fun iz Beograda u roku od devet dana ostali su tri puta na auto-putu i grčkim selima pošto se autobus koji je agencija angažovala tačno toliko puta pokvario!

Reč je uglavnom o mladima koji su se uputili na Kavos u devetodnevnom aranžmanu. Put do do ovog mesta trajao je 36 sati pošto se autobus prvi put pokvario u Makedoniji. Drugi put autobus se okvario na povratku sa izletišta i tada su čekali više sati. Danas su krenuli na povratak u Srbiju i pre par sati autobus se pokvario na autoputu ponovo u Makedoniji - prema nekim informacijama 95 kilometara od Grčke.

Pedesetak mladi bukvalno su na autoputu u nemogućnosti da kupe vodu ili hranu o čemu svedoče i fotografije i video snimci sa lica mesta. U agenciji "Balkan fan" iz Beograda rekli su roditeljima da su poslali drugi autobus iz Makedonije i da očekuju da brzo stigne do turista u makedonskoj nedođiji. Istovremeno ističu da uslužno koriste prevoz koji ulazi u cenu aranžmana.

-Čekamo par sati, ostajemo bez hrane i vode. Ovde nije ni bezbedno bukvalno smo na putu - kažu turisti koji ne veruju da će autobus brzo doći pošto su na putu za Grčku zamenu čekali 12 časova.

Inače, podsetimo, turistička agencija "Balkan fan", specijalizovana za studentska putovanja, 2017. našla se u centru skandala našla se u centru skandala jer je vređala svoje putnike nazivajući ih kromanjoncima.

Menadžer ove agencije Vladimir Drača, a povod da putnike oslovi ovakvim imenom jeste to što, kako se navodi, "kromanjonci prave neverovatno veliku štetu i probleme u hotelima, pa im se pre ulaska u sobu mora uzeti depozit od 15 evra".

Autor: