AKTUELNO

Očekuje se umeren intezitet saobraćaja, koji se na frekventnijim putnim pravcima danas odvija bez vanrednih zastoja i prekida, sa uobičajenim vremenom zadržavanja na naplatnim rapama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozačima se savetuje da izbegavaju putovanja u najtoplijem delu dana i da prave češće pauze.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Radovi na sanaciji oštećeng kolovoza od petlje Požarevac do petlje Vodanj, izvodiće se do 17 jula, na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci u smeru Niš-Beograd. U toku izvodjenja radova celokupan saobraćaj iz pravca Niša ka Beogradu biće preusmeren preko preticajne ili preko zaustavne saobraćajne trake u zoni izvođenja navedenih radova.

Pročitajte još: DA ODLAZAK NA PUMPU BUDE JEFTINIJI: Uz ovaj trik ćete sipati gorivo i UŠTEDETI NOVAC!

Do 16. jula od 08:00 do 18:00 biće potpuno obustavljen saobraćaj na deonici Jasika-Varvarin, kroz naseljeno mesto Varvarin, zbog urgentnog održavanja kolovoza i izrade habajućeg sloja od asfalt betona. Alternativni pravac, u toku trajanja obustave, je deonica Kružni tok ;Jasika-Ćićevac-Varvarin.

Do 20. jula na snazi će biti izmena režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji dela autoputa Novi Sad- Subotica, na deonici od naplatne rampe Novi Sad Jug ka Subotici, u desnoj kolovoznoj traci smera Subotica-Beograd. Za vreme izvođenja radova celokupan ;saobraćaj iz smera Subotice ka Beogradu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku, dok će se u voznoj i zaustavnoj traci zadržati režim saobraćaja za vozila smera od Beograda ka Subotici.

#Put

#Saobraćaj

'