AKTUELNO

Ukoliko znate nešto o Jovani Živković, pozovite najbližu policijsku stanicu.

Devojčica Jovana Živković (15) iz Kraljeva nestala je juče, kada je iz ovog grada autobusom krenula za Beograd.

Njen otac Dejan Živković kaže za portal Telegraf.rs da je Jovana oko 10 časova trebalo da stigne na glavnu autobusku stanicu, gde ju je on čekao. Međutim, nije se pojavila.

Nestanak je odmah prijavio policiji, a na Beogradskoj autobuskoj stanici pogledao i snimak na kojem se vidi da na sebi ima crnu trenerku, belu majicu i crni duks oko struka. Jovana je nosila kofer i jednu torbu. Ima naočare za vid i paž frizuru.

- Razgovarao sam sa ženom koja naplaćuje karte u autobusu. Rekla mi je da Jovana nije imala dovoljno novca za kartu kod sebe, da joj je nedostajalo 100 dinara i da joj je jedna putnica dala. Kaže i da je sišla na Autokomandi, a ja je nisam tamo čekao - navodi njen otac i dodaje da navodno nije imala mobilni telefon kod sebe u trenutku nestanka.

Iz "Best komerca", autoprevoznika čijim je autobusom devojčica putovala iz Kraljeva do Beograda, kažu da je sve bilo u redu, te da sem toga nemaju šta da dodaju.

- Majka ju je dovela do stanice, ona je normalno ušla u autobus, ništa nije bilo neobično, kao i svaki drugi putnik... - navode iz "Best komerca".

Ukoliko znate nešto o Jovani Živković, pozovite najbližu policijsku stanicu.

Autor: