AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin govorio je za Televiziju Pink o slučaju koji je celu Srbiju podigao na noge.

- Svi policijski efektivi su uključeni, digli smo helikoptere, ronioci su uključeni, tražimo ih na sve strane. Proverili smo njihov stan, razgovarali sa svim članovima njihove porodice. Potraga se nastavalja. Oni su dobra porodica. Nije bilo prijava o porodičnom nasilju, nisu problematični ljudi... - istakao je Vulin.

Foto: Informer.rs/D. K.

Ministar Vulin je zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njihovom kretanju, posebno poslednjih dana, da jave policiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tražimo ih kao da su nestali u istom sekundu. U jezeru ništa nije nađeno.Helikopteri su tražili da li je negde ostavljen automobil. Potraga se nastavlja, moramo da razrešimo slučaj - dodao je ministar.

Govoreći o mogućnosti da je reč o otmici Vulin je rekao da je reč o dobrostojećoj porodici i da je to jedna od mogućnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni nikome nisu bili dužni, možda je njima neko budio dužan, ali ne postoji ništa što bi uputio na nekoga - dodao je ministar i napomenuo da ovakvi slučajevi pokazuju zašto zemlja treba da bude pokrivena kamerama.

Nikada se nije desilo da nestane cekla porodica, kao da su u zemlju propali. Reč je o porodici koja nema ni jedan motiv da nestane. Telefoni su im se isključili istog sekunda

Foto: Kurir.rs/Marko Smiljković

Podsetimo, porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija (25) nestali su u nedelju posle ponoći kada su se iz Moravca vraćali ka svom stanu u Aleksincu. Negde između mesta Žitkovac i Aleksinac njima se izgubio svaki trag.

Od tada telefoni su im nedostupni, nema ih na mreži, njihov automobil crni "folksvagen pasat" nije pronađen. Jednostavno Đokići su nestali bez traga, uprkos opsežnoj potrazi koja traje već tri dana.

#Nestanak