AKTUELNO

Zbog visokih temperatura ne bi trebalo kretati na put u najtoplijem delu dana od 11 do 16 časova.

Saobraćaj u Srbiji ovog jutra je pojačan, a veči broj vozila i mogući zastoji očekuju se zbog predstojećeg vikenda i još jedne smene turista, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Iz  AMSS-a upozoravaju vozače da ako mogu zbog visokih temperatura ne putuju u najtoplijem delu dana od 11 od 16 časova.

Foto: Beta

Granični prelazi

Prema podacima Uprave granične policije RS pojačan je saobraćaj na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske na prelazu Batrovci gde su zadržavanja za putnička vozila oko 45 minuta i na prelazu Preševo sa Makedonijom gde su zadržavanja na izlazu iz Srbije oko 40 minuta.

Radovi na putu

Počeili su radovi na popravci kolovoza na auto-putu E-75, od petlje Batočina do petlje Markovac, u smeru od Niša ka Beogradu, pa se saobraćaj usmerava na preticajnu saobraćajnu traku, u dužini do 2,5 kilometara.

Do 25. jula, od 7 do 17 sati, zbog radova na auto-putu E-75, od petlje "Pojate" do petlje "Ražanj", u oba smera, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Foto: Pink.rs

Produženi su i radovi od petlje "Ražanj" do petlje "Aleksinački rudnici", u oba smera auto-puta, gde će takođe biti zatvorene preticajne trake.

Na auto-putu E-75, smer Beograd - Novi Sad, saobraćaj se od 7 do 15 sati preusmerava na levu voznu traku.

#AMSS

#Granični prelaz

#Naplatne rampe

#Saobraćaj

'