AKTUELNO

Ovaj humani gest direktora i vlasnika Pink Media Grupe Željka Mitrovića i njegove porodice već je postao tradicionalan.

Već desetu godinu zaredom, kompanija Pink Media Group brine o štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Tako, sada već tradicionalno, direktor i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, mališanima i njihovim vaspitačima omogućio je nezaboravan osmodnevni boravak u Bjeloj u Crnoj Gori. Osim pokrivenih troškova puta, hrane i smeštaja, sva deca dobila su džeparac za boravak na moru, slatki paket, rekvizite za plažu kao i mnogobrojne poklone.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nekima od njih ovo je prvi odlazak na more, dok su neki zahvaljujući Pink Media Grupi, već imali prilike da uživaju na Jadranu prethodnih godina, te tako i mogućnost da svoje iskustvo podele sa drugarima.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Koliko je za njih odlazak na more značajan i nezaboravan trenutak u životu, govore nasmejana dečija lica i poneka suza radosnica vaspitača, dok im se Željko Mitrović koji je sa suprugom i porodicom došao da isprati mališane, obratio im se i poželeo da se i ove godine lepo provedu na moru.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ovaj humani gest direktora i vlasnika Pink Media Grupe Željka Mitrovića, svedoči o tome da ništa nije važnije od dečije sreće, pažnje, ljubavi i brige o njima i da će se kao i do sada zalagati da svake godine štićenici beogradskih domova uživaju u poseti moru.

On je sa porodicom ispratio decu na putovanje koje će pamtiti.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Moja porodica i ja već tradicionalno vodimo svu decu bez roditelja iz svih beogradskih domova na more. Ove godine klince vodimo u Crnu Goru u Bjelu. Pripremili smo i korisne poklončice za sve mališane kao i naravno nešto džeparaca! Ja sam imao tu sreću da mi detinjstvo bude najlepši i neponovljivi deo života i zato pokušavam bar malo da pomognem deci koja nisu imala tu sreću da rastu u toplini roditeljskog doma i da im bar malčice i na bar desetak dana učinim život srećnijim i radosnijim! – istakao je Željko Mitrović, koji je od dece, koja ga već dobro poznaju i koja su mu se obradovala, dobio poklon kao znak zahvalnosti za humani gest.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Direktor Centra u Zvečanskoj ulici Zoran Milačić istakao je da je reč o saradnji sa porodicom Mitrović koja ima želju da podrži ustanovu, a saradnja traje duži niz godina.

- Ono što je za nas važno jeste da se poboljšava kvalitet života dece kroz ovakvu organizaciju. Ovo je dragoceno iskustvo za svu decu i zahvalni smo porodici Mitrović što je ovo obezbedila. Deca različitih uzrasta idu na ovo putovanje, provešće osam dana na moru i boraviće u jednom od najkvalitetnijih hotela u Bjeloj – rekao je Milačić.

Foto: Pink.rs

#Crna Gora

#More

#Pink

#deca

#Željko Mitrović

'