AKTUELNO

Poznati Jutjub influenser pokušao u trenerci da uđe na splavove, ali nije imao uspeha.

Zek Etkind, takođe poznat kao Doni ili Vonton Don, je novinar američkog medija i poznati influenser koji ima svoju Jutjub stranicu na kojoj promoviše razne kulture koje su strane Zapadu.

U jednoj od njegovih epizoda Zek se uputio u Srbiju, da se uveri zašto naša zemlja ima najbolji noćni život u Evropi. Da bi se uklopio među naše građane obukao je komplet trenerku i krenuo u izlazak, tačnije ka splavovima na Savi. Samo što mu očigledno niko nije objasnio da taj "dres kod" nikako ne odgovara našim, kako je on rekao "plutajućim klubovima".

Foto: Printscreen YouTube/The Wonton Don

"Trenerka? Ovo je privatna žurka, nije dozvoljeno da se ovde ulazi takav, samo u odelu. Niko, nigde te neće pustiti da uđeš tako obučen", rekao mu je jedan momak iz obezbeđenja.

Zek se i sam u to uverio, pošto mu ni na jedan splav nisu dozvolili da uđe.

Foto: Printscreen YouTube/The Wonton Don

"Očigledno moja tradicionalna srpska odevna kombinacija nije dovoljno prikladna za splavove, niko me nije pustio da uđem", rekao je Zek.

Na kraju je ipak uspeo da uđe na jedan od splavova, koji je nazvao "luzerski". Pošto mu prvo veče nije prošlo onako kako je zamislio, sledeće večeri se malo bolje pripremio i obukao odelo.

Foto: Printscreen YouTube/The Wonton Don

"Sledeće veče sam se obukao onako kako treba, i vratio se na reku za rundu broj 2, ovoga puta propast nije opcija", rekao je on.

Foto: Printscreen YouTube/The Wonton Don

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

#Zek Etkind