AKTUELNO

Tokom celog jutra intrigantne teme i zanimljivi gosti okupirali su pažnju gledalaca.

Novo vikend jutro sa Jovanom Jeremić i ove subote prikovalo je milionski auditorijum za male ekrane, o čemu govore i zvanični podaci koji se prikupljaju iz minuta u minut.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom celog jutra intrigantne teme i zanimljivi gosti okupirali su pažnju gledalaca, a šer je drastično skočio tokom gostovanja psihijatra Jovana Marića i njegovog skandaloznog ponašanja prema voditeljki koja mu nije ostala dužna.

Lidersku poziciju potvrdilo je i gostovanje Jelisavete Nedeljkov koja je sa svojih 50 kilograma i 4,47 promila alkohola u krvi na smrt pretukla boksera teškaša, zbog čega je pet godina provela na robiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena nesvakidašnja priča propraćena je sa šerom 20, čime su iza TV Pink ostale sve druge komercijalne emisije, ali i javni servis.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, pred sam kraj njenog gostovanja desilo se nešto što se dešava retko – u studiju TV Pink nestalo je struje! Jovana Jeremić i njena gošća ostale su u mraku.

Foto: TV Pink Printscreen

Program je nastavljen posle paljenja agregata.

- Eto šta se desi kada ste najgledaniji, isključe vam struju! Dušmani, priznajte poraz, recite: "Bravo, Pink, najbolji ste u celoj zemlji i regionu" jer, i sa ugašenom strujom, mi smo najbolji - rekla je Jovana Jeremić nakon nastavka programa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Jovana Jeremić sa svojim ogromnim šerom zapalila osigurače ili je prosto došlo do kvara? Verovatno je ipak u pitanju ovo prvo. 😊

Foto: TV Pink Printscreen

#Jovana Jeremić

#Novo jutro

#nestalo struje