AKTUELNO

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu, dok je juče zabeležena 121 intervencija, od čega 29 na javnom mestu.

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno sedam osoba povređeno, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među kojima su preovladali astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

U 21:17 sati u Bulevaru despota Stefana kod broja 17 lakše povrede je zadobila muška osoba stara oko 56 godina, koja je prebačena u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U ulici Vladimira Tomanovića povređene su dve ošobe, muška i ženska ošoba stare oko 25 godina u 22:52 sati, koji su potom prevezene u Urgentni centar.

U 05:06 na Zrenjaninskom putu dve osobe su zadobile povrede, ženska ošoba stara oko 68 godina, zadobila je teške povrede i prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar, dok je muška ošoba stara oko 73 godine zadobila lakše povrede i prevezena je, takođe, u Urgentni centar.

Na Mokrološkom brdu, na auto-putu pre neplatne rampe kod Bubanj potoka u 06:29 lakše su povređene dve ošobe, muška ošoba stara oko 25 godine i ženska ošoba stara oko 26 godina i prevezene su Ortopedsku kliniku na Banjici.

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu, dok je juče zabeležena 121 intervencija, od čega 29 na javnom mestu.

Povređeni su juče zadobili dve teške povrede, jednu u saobraćajnoj nesreći i drugu pri padu sa visine.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'