AKTUELNO

Novogodišnja sniženja su, po svemu sudeći, napravila pravu pometnju među potrošačima. Kako Kurir saznaje, jutros su se dve žene potukle u jednom butiku u centru Beograda u Knez Mihailovoj uluci i to zbog haljine od 2.000 dinara.

Naš čitalac koji se zadesio na licu mesta ispričao je detalje incidenta.

- Devojka je uzela haljinu, pogledala je i spustila na sto na kojem je već stajala gomila stvari. Tu haljinu je odmah zgrabila druga žena. Kada se ova okrenula i spazila da joj je ta žena uzela haljinu, otela joj je iz ruke. Počele su da se svađaju i raspravljaju čija je haljina, ali i koja je prva ugledala i skinula sa ofingera. Haljina košta 2.000 dinara. Ni jedna ni druga nije htela da popusti već si se gurale i udarale, kako rukama tako i tašnama. Svi smo bili šokirani - prepričava očevidac:

I što je najbizarnije - kada su ih razdvojili, jedna je otišla na jednu stranu, a druga na drugu, a haljina je ostala bačena na sto!

Izgleda da kada žene odu u šoping, a jedna drugoj "ispred nosa" uzmu poslednji komad odeće na koju su obe "bacile oko", to mora da završi obračunom.