AKTUELNO

Vojnička beretka, srpski grb, badnjak i ponovo pištolj u ruci majke.

Ovako je 2018. godine Badnje Veče i Božić dočekala porodica Slobodana Kovanovića koji je medijsku pažnju privukao pre tačno tri godine kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio video u kome njegova majka uz pucnje pištolja proslavlja Božić.

Kada je na uoči Božića pre četiri godine izgovorio viralno "Mama, molim te..." i video snimak proslave praznika postavio na svoj fejsbuk profil Kovanović, automehaničar sa Žarkova nije ni slutio kakvu će slavu dobiti.

No ipak, i ovaj put je Kovanović na društvenim mrežama čestirao praznik pratiocima, samo ovaj put "bez zvučnog efekta".

DANAS OŽENJEN I OČEKUJE PRINOVU SVAKOG TRENA

kovanović danas ima 31. godinu, oženjen je i čeka prinovu. Kako smo imali uvid u objave ovog čuvenog automehaničara, Kovanović je proletos stupio u svetu zajednicu braka, a svakog trena očekuje malenu bebu.

Još uvek se uspešno bavi automehaničarksim zanatom od koga i uspešno živi.

Podsećamo, Kovanović je preko noći postao intenet senzacija kada je objavio video na kome se vidi kako čestita Božić svojim pratiocima nakon čega se obraća majci sa rečima "Mama, molim te" te ona ispaljuje nekoliko hitaca iz pištolja u vazduh.

- Bio je plan da se ljudi malo oraspolože... Snimak je, inače, star dve-tri godine. Snimljen je u jednom mestu u Bosni i Hercegovini, kod drugara u vikendici, ali nije do sada objavljivan - istakao je tada ovaj automehaničar, tvrdeći da njegova mama nije pucala iz pravog pištolja.

Kovanović je tvrdio kako može da očekuje poziv u kome će ga se majka odreći budući da nije želela toliku medijsku pažnju.

MAMA MU ''PUCALA'' NA SVADBI DOK JE LUMPOVALA

Na svadbi sopstvenog sina ponosna mama ovog mladića sa Žarkova ponovo je privukla pažnju kad aje pozirala sa pištoljem u šaci dok je lumpovala.

- Mamina reakcija sada je: "Skidaj kako umeš i znaš!" Ona, inače, radi na javnom mestu i verovatno će vas kontaktirati da me se odrekne preko novina. Inače, plan je da se rade i majice sa maminim likom, pošto svi živi idu ulicom i viču "Mama, molim te..." - pričao je tada Kovanovič.