AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskoj kajakašici Milici Starović osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Račicama.

- Iskrene čestitke Milici Starović za osvojenu bronzu na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Češkoj, uz veliku želju da na narednim takmičenjima ostvari još bolje rezultate - navodi se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Čestitke su srpskoj reprezentativki uputili i premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

- U ime građana Srbije i svoje lično ime upućujem Vam najiskrenije čestitke za osvojeno treće mesto na Svetskom prvenstvu u Češkoj. Pokazali ste nam da se vrednim radom i zalaganjem postižu najviši ciljevi i ostvaruju najbolji rezultati. Želim vam još mnogo medalja na budućim takmičenjima - navodi se u čestitki premijerke Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

- Među tri najbolje kajakašice na svetu je naša sjajna Milica Starović. Energija, trud i nepokolebljiva želja da osvoji medalju za svoju zemlju doveli su Milicu do ovog velikog uspeha na kome joj od srca čestitam. Svaka čast Milice, cestitam i tvom strucnom štabu i Kajakaškom savezu Srbije", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

BRAVO! Bronza za srpsku kajakašicu na Svetskom prvenstvu

#Aleksandar Vučić

#Medalja

'