AKTUELNO

Mogući su manji nanosi zemlje što dodatno utiče na bezbednu i sigurnu vožnju.

Vozače danas očekuju nešto povoljnije vremenske prilike, ali će ih u nekim predelima Srbije povremeno pratiti otežani uslovi vožnje zbog moguće kiše, koja pored mokrih ulica donosi česte odrone, saopštio je jutros AMS S, navodeći da nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama. Kako se navodi, mogući su i manji nanosi zemlje što dodatno utiče na bezbednu i sigurnu vožnju.

Na autoputevima kao i na ostalim državnim putevima I i II reda vozače očekuje dobra prohodnost, trenutno, bez vanrednih zastoja i prekida, a sa uobičajeno pojačanim saobraćajem na prilazima većih gradova.

U toku su radovi na rehabilitaciji ulica na državnom putu II A reda broj 161, deonica Salakovac-Kalište. Planirano trajanje radova je do 1. oktobra do kada će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz pomoć privremene saobraćajne signalizacije (semafora).

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta. Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama. Iz sektora za naplatu putarine JP "Putevi Srbije" apeluju na vozače koji ne koriste ENP (elektronska naplata putarine) pripremite tačan iznos za putarinu kako bi se ubrzao proces naplate.

Foto: Tanjug

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na našim graničim prelazima su do 30 minuta.

Pink.rs

#Granica

#Granični prelaz

#Odron

#Ulica

#Vozač

'