AKTUELNO

U okviru rubrike "Pisma gledalaca" u Novom vikend jutru, gost voditeljke Jovane Jeremić, bio je Petar V. koji se zbog svog problema sa suprugom obratio redakciji televizije Pink.

Moja priča traje 4. godine, i pokušaću da skratim. Ja sam se 2006. godine venčao sa suprugom, i iz tog braka imamo ćeerku. Nakon toga, 2019. godine, primetio sam promene kod nje, i saznao sam za njenu aferu, i mi smo tada prestali da živimo zajedno, započinje ispovest Petar V.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravili smo dogovor da ona bude kod nje, jer ja dva dana radim, pa dva dana ne. Na početku je bilo tako da dva dana bude kod mene, pa dva dana bude kod nje. Jedno vreme je čak i češće bila kod mene. Nakon toga, ona počinje da traži dete sve češće. Ja sam sve razgovore vodio sa mojom bivšm taštom. Nakon toga sam primetio da se dete vezuje za mene sve više, jer majka nije tu. Vodio sam je kod doktora - dodao je Petar.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako objašnjava, u jednm trenutku sam se čuo sa ženom čoveka sa kojim me prevarila, gde sam saznao neke šokantne detalje.

- Rekla je da je njeni roditelji teraju da se vidi sa svojim detetom, što je strašno - rekao je Petar, dodajući da je dete sve češće bilo sa njim.

Kako je otkrio, majka sve vreme pkušava da mu oduzme dete, ali nijedan pravnik kom se požalila, nije želeo da joj izađe u susret, jer su uvideli da nije majka za primer.

Ja sam svakaa dva dana, kada nisam radio za vreme korone, dolazio da vidim svoje dete koje je tada bilo kod njih. I imao sam pravo na sat vremena. Jednom sam došao i zatekao je kako plače na kauču, i oplakuje svoj život jer ne može da vidi svog dečka, dok se dete igra u nekom ćošku... Ja sam tada došao sa punom kesom slatkiša - priča Petar, dodajući da je ćerkica bila presrećna.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova bivša supruga je kasnije zatrudnela sa drugim muškarcem, a majka je imala uslov da, dete iz prvog braka bude sa ocem, ali da njeni roditelji mogu unuku da vide kad god požele, sa čim se Petar složio.

Ja sam je češljao, vodio svuda, sve troškove snosio... Ona je oametna, voli igraonice, voli da skače, da se druži, i zaista je bistra... Majka za to vreme nije ni zvala da pita kako je ćerka - otkriva Petar.

U jednom trenutku, kako Petar otkriva, na njegova vrata stigla je tužba, gde majka potražuje starateljstvo nad detetom, i od tada, kako Petar kaže, njegova agonija kreće.

Na ročištu je, otkriva, centar za socijalni rad izašao na teren, gde su oni, bez razgovora sa roditeljima i detetom napisali da dete pripada majci.

Te dve žene su, kada su obišli moj stambeni kapacitet dali odličnu ocenu u moju korist, gde su se uverile kolko smo ćerka i ja vezani - priča otac devojčice.

Za to vreme, kako kaže Petar V. majka sve vreme pokušavala da okrene dete protiv oca, zajedno sa svojim roditeljima.

- I u toku suđenja, ćerka je bila kod mene, a kada sam došao po nju od njih, oni su napravili scenu, i pokušavali da snime kako dete neće kod mene. Ja sam se tada samo okrenuo i otišao u centar za socijalni rad i ispričao im sve što se desilo. Nakon toga dete je bilo kod majke , i kada mi je predala, rekla je da dete ima ojed, i da dete vodim kod doktora, državnog, jer privatni nije mogao da izda lek. Kada sam otišao tamo, doktorka mi je rekla da dete nema nikakav ojed, što me frapiralo - priča on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, kad god ju je uzimao iz porodične kuće njegove bivše žene, devojčica je bila prljava i neisečenih noktiju.

Kada je presuda donesena, i kada je ćerka pripala majci, devojčica je bila izuzetno tužna, gde je na rastanku ocu rekla da će se kod njega zasigurrno vratiti. Petar je naveo i da je čuo razne priče o muškarcu sa kojim njegova žena sada živi.

Autor: