AKTUELNO

Društvenim mrežama kruži snimak srpske svadbe, zbog kog su mladenci proglašeni "najsmorenijim venčanim parom".

Snimci sa srpskih svadbi, ali i onih u komšiluku, često kruže internetom, naročito kada se dešavaju nepredvidive stvari. Imali smo priliku da vidimo kako su se običaji izvodili na dizalici, policiju koja je zbog svadbe intervenisala u Strahinjića Bana i mnogobrojne zastarele običaje koji su se nekada poštovali.

Ovoga puta, glavnu ulogu imaju "najsmoreniji mladenci", kako ih nazivaju korisnici društvenih mreža. Na internetu kruži njihov snimak i potez koji je izazvao podeljena mišljenja.

Foto: tiktok.com/A_BJELIC

Dok gosti đuskaju, pevaju i vesele se, mlada i mladoženja sede za svojim stolom i igraju igrice - svako na svom telefonu! Ovo je nekim korisnicima bilo krajnje simpatično, dok su drugi ovi situaciju drugi opisali kao "nepoštovanje gostiju".

Ovaj video je ubrzo postao pravi hit na TikToku, sa preko pola miliona pregleda i mnogobrojnim komentarima, a ovo su neki od njih:

"Koje legende", "Srodne duše", "Čuvaj to kao zlato, prijatelju", "Bravo, ljudi", "Ovo je moj san", "Svaka čast, radi ono što voliš i što te čini srećnim i ne obaziri se šta će drugi da kažu", "Užas, "Baš ste ispoštovali goste", "Kada se smoriš na sopstvenoj svadbi, to izgleda upravo ovako", "Izgledate najsmorenije ikada", glasili su samo neki od komentara.

Pogledajte snimak:

Video: tiktok.com/a_bjelic