AKTUELNO

Jedan turista iz Srbije požalio se na uslove koje ima u apartmanu tokom letovanja u Grčkoj.

Jedan turista iz Srbije na društvenim mrežama objavio je fotografiju poruke koju su im u apartmanu u Grčkoj u Nei Pori ostavili na oglansoj tabli. Kako se vidi na fotografiji koju je podelio, u pitanju je poruka gostima koji su na letovanje došli preko domaće turističke agencije, i tiče se zamene posteljine u sobama.

"Sutra kockanje kreveta. Od kada sam vojnik to nisam radio. Uvek su mi domaćini menjali posteljinu", napisao je on.

Muškarac je objavio da je u pitanju smeštaj u jednoj grčkoj vili, i da je zamena posteljine predviđena na svakih pet dana. Međutim, posteljinu ne menjaju zaposleni, već turisti koji istu moraju i da uzmu, a da prethodno donesu staru i prljavu.

Videvši ovo, mnogi ljudi su u komentarima pisali sopstvena slična iskustva, pojedini su kritikovali ovakvo postupanje sa turistima, dok drugi u tome nisu videli problem.

"Isto sam ove godine prvi put doživela. Nikada mi se nije desilo da nas sve iz apartmana postroje i to u vreme koje vlasnicima odgovara, ranom zorom, kako bi nam predali čistu posteljinu, a mi njima onu koju smo koristili prethodnih pet dana. Bila sam u šoku iskreno. Ranije nas je uvek 5. dana po povratku u apartman čekala čista posteljina, zamenjena od strane osoblja", napisala je jedna žena.

"Preko 30 godina letujem u Grčkoj, ovo mi se prvi put dešava. Nikad pre", napisao je turista koji je postavio objavu.

Prema njegovim rečima on je do sada letovao i u apartmanima na Halkidikiju, Sivori, Pargi, Krfu i drugima odmaralištima, i ističe da mu se ništa slično nije desilo.

"Prvi put sam ovde u Pirei, Nei Pori, i ne znam da li bih opet došao", napisao je on.

Foto: Facebook.com/LIVE FROM GREECE

Na to je usledio komentar jednog mladića koji mu je napisao da svako letuje prema sopstvenim mogućnostima.

"Svako letujte prema svojim mogućnostima. Ko hoće da mu se svaki dan čisti i menja posteljina neka uplati smeštaj koji tako nešto i nudi. Inače idem u one najjeftinije, a najbolje apartmane i skoro uvek se spušta prljava posteljina i dobija čista koju sami menjamo. Sa hotelima sam raskrstio jer mi se nebrojeno puta dešavalo da me spremačica istera napolje da čisti ili da od nje ne mogu da uđem u sobu", glasio je komentar.

Kao komentar na ovo on je objavio i fotografiju na kojoj se vidi da je u opisu letovanja navedena sasvim drugačija informacija: